MENÚ PRINCIPAL

Descripció

VIP Pàdel & Fitness pensat per a tu !!

Les instal·lacions estan formades per 6 pistes de pàdel indoor, una sala de fitness i musculació, sala d'activitats dirigides, una sala de ciclisme indoor i el nostre restaurant VIP LOUNGE


Pistes de pàdel

Actualment hi ha 6 pistes de pàdel indoor, 2 d'elles panoràmiques amb grades i amb opció de gravar les partides per a la seva posterior descàrrega i visualització.


Sala de fitness

La sala de fitness està composta per diverses màquines cardiovasculars (cintes, bicicletes i el·líptiques) d'última generació amb pantalla de TV integrada i Internet. També hi ha diferents màquines de musculació i de pes lliure per poder complementar el treball físic.


Sala d'activitats dirigides

Disposem d'una sala d'activitats dirigides on s'impartiran més de 50 classes setmanals, entre les que hi haurà, Pilates, Steps, GAC, TBC, Power Dumbell, Zumba, activitats per a nens Street Dance, activitats per a grans i un circuit VipFit orientat a la preparació física de tots, jugadors de pàdel o no. Totes elles incloses en el preu d'abonament mensual.


Sala de ciclisme indoor

La sala de ciclisme està equipada amb el sistema de telemetria per al control cardiovascular a través d'una pantalla projector. Aquest sistema aconsegueix tenir un major control per part del monitor de la feina i esforç físic de tots els participants.

Restaurant VIP LOUNGE

Descobreix un espai per gaudir i relaxar abans o després del teu partit o activitat, format per una confortable zona lounge i una gran terrassa, on podràs allargar la conversa i assaborir un còctel de fruites per vitaminat!!!, tapes variades, entrepans, menús , gaudeix de la família o els amics.

Experimenta VIP LOUNGE.

Àrea de Salut i Bellesa

En aquesta àrea tenim 2 cabines independents amb dutxa pròpia on es podran realitzar per una banda tractaments estètics i d'altra tractaments de fisioteràpia, acupuntura i molts més serveis, informa't si t'interessa disposar d'un despatx per donar els teus serveis en el Club.

Imatges

Activitats dirigides
Sala de fitness
Ciclisme indoor
Pistes de pàdel
«  1  »